Våra rötter

Historien börjar i början av 2000-talet då Ingvar startade Ingvar Carlssons Byggservice och snabbt jobbade sig in som en mycket duktig och noggrann hantverkare. Ingvars långa förflutna inom Arkitektyrket gjorde honom till en mycket uppskattad aktör att anlita både vid små och stora projekt.

2011 tog företaget namnet Sanna Bygg där även Christians bolag ingick. Christian och Ingvar hade i flera år arbetet tillsammans fast i olika bolag och resultatet var många nöjda kunder. Nu var det dags att jobba under samma varumärke. Christian är känd för att vara noggrann och strukturerad och har sina rötter i större byggproduktion. Under årens lopp har även två ytterligare delägare tillkommit – Mikael och Christopher.

2019 ökade bolaget ytterligare i styrka med hjälp av CH Bygg & Trädgård som ger ytterligare bredd inom bland annat Finsnickerier och Trädgård. De är numera del av varumärket Sanna.

Under årens lopp har tillströmningen av kunder fortsatt – många har hört talas om kvalitén samt möjligheten till helhetslösningar – Från ritning till hus. Detta har möjliggjort en stadig tillväxt under många år.

Vi växer fortfarande stadigt och har idag ett brett erbjudande av tjänster – Arkitektur, Projektledning, Bygg- och Finsnickerier samt Trädgård. Allt paketeras i en totallösning där kunden kan bestämma vilken eller vilka delar som önskas – 100% flexibilitet.